Om oss

Unique Beards
Unika produkter för unika skägg: mörkt, ljust, kort, långt, tjockt, tunt, rakt eller lockigt. Ditt skägg är unikt, precis som du. För det behöver du en unik produkt och det är där vi kommer in i bilden. Unique Beards grundades i Stockholm år 2020 och erbjuder ekologiskt handgjorda skäggprodukter av hög kvalitet med unika dofter. Med en perfekt kombination av ingredienser absorberas oljan/smöret upp och återfuktar huden utan att kladda.

Resans början
Med ett stort intresse för skäggvårds produkter begav sig grundaren till Unique Beards ut på ett uppdrag - att hitta den bästa skäggoljan ute på marknaden. På sin resa fann han att även om det fanns många bra produkter där ute, så saknade alla något: den ena var för oljig, den andra hade inte så god doft, den tredje återfuktade inte som han hade hoppats, osv. Tanken slog honom: varför inte blanda ihop en egen olja som bockar av alla dessa punkter?

Sagt och gjort! Efter ca 2 år av research hade han lyckats få ihop ett recept som han var så pass nöjd med, att han inte kunde göra annat än att dela med sig utav den till resten utav skäggvärlden.
Resultatet blev en mångsidig, ekologisk produkt med goda dofter och en fröjd att applicera. En unik produkt som passar alla unika skägg-, hår- och hudtyper där ute. Den kunskap och erfarenhet han hade samlat på sig under resans gång använde han för att utöka sin produktserie med kompletterande produkter: skäggsmör och vax.

Idag
Många nöjda kunder senare står vi idag i Kista Galleria, Stockholm och stolt erbjuder vår produktserie för dem som har vägarna förbi. För alla andra skäggfantaster runt om i landet är vi endast några få klick ifrån via hemsidan eller våra sociala medier. Följ och ta del av vår resa mot en behagligare skäggväxt. Släpp skägget, var unik.